Flash
 
21 Mayıs 2012, Pazartesi
Seri İlan
Kategori: Cenaze İlanları
Program Arşivi

Gösterim: 839

Gösterim: 946
Terme Hava Durumu

SAMSUN

Şans Oyunları

 

Döviz Kurları
Altın Fiyatları

 




 
 
  Ana Sayfa        Terme Gündemi
Çelik Kasayı Soydular
Terme ilçesinde, bir iş yerinin Çelik para kasası soyuldu.
21 Eylul 2011, Çarşamba  09:27 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Akyüz´e ait ilçenin merkezindeki dükkana, kilidin kırılmasıyla giren hırsızlar, 300 kilo ağırlığındaki Çelik kasayı iş yerinin ortasına yatırarak, yanlarında getirdikleri aletlerle kasayı açıp, içinden 25 bin TL para ve 5 bin lira tutarındaki dövizi alarak kaçtı. Yaşanan bu olaylardan dolayı huzursuzluk yaşayan diğer esnaflar, sıranın kendilerine gelmesinden korkuyor.

Olaydan hemen sonra polisin parmak izi aramalarıyla kanıt bulmaya çalıştığını söyleyen iş yeri sahibi Ömer Akyüz, "İlçe merkezinde böyle bir olayın yaşanabiliyor olması düşündürücü." diye konuştu. Para kazanmak için alın teri akıttıklarını söyleyen Akyüz, "Para, kolay kazanılmıyor, onca çaba, vicdan mahrumiyeti yaşayaşan insanlar tarafından heba olup gidiyor." diye konuştu. Terme´de, mobese kameralarının olmamasının ve polisin yeterli devriye atmaması nedeniyle hırsızların cesaretlendiğini iddia eden Akyüz, "Yapanın yanına kar kalmadığının devlet tarafından gösterilmesi lazım." diye konuştu.

Bu hırsızlık olaylarının, esnafın kendi önlemlerini almaya zorladığını belirten Akyüz, şöyle devam etti: "Devlet yapamıyorsa gerekirse sabahlara kadar nöbeti biz tutar, çocuklarımızın rızkını korumasını biliriz. Devletimizden, bu insanların cesaretini kıracak yaptırımlar bekliyoruz." diye konuştu.

Öte yandan, yaşanan hırsızlık olaylarının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan emniyet ekipleri, yapılan incelemeler neticesinde hırsızların o bölgede barınan kişiler olduğunu, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimlik tespitlerinin yapılarak yakalanılması için çalışmaları sürdürdükleri öğrenildi.


Kaynak : http://haberler.com/kuyumcu-dukkanindan-35-kilogram-altin-calindi-3007438-haberi/
Bu haber 625 kez okunmuştur.
Kocamanbaşı Çatıyanı Köyüne hayırsever esnaf tarafından, bekletilen cenazeler için soğutma sistemli tabut alındı.
Saski Genel Müdürlüğü Personeli Mehmet Uzun Son Yolculuğuna Uğurlandı
 
Yeni Sayfa 1
         
 

 

 
         
     
         
     
 

 

 

GAZİ, ŞEHİT ve MALÜL HABERLERİ

 

 
Haber  Blog Video Foto İlanlar

Üye Girişi

Röportaj
M. Yusuf Kandehlevî, Hayâ-tüs-Sahâbe isimli eserinin 4. cildinde çok ilginç bir hâdiseden bahsediyor. Hz. Ebûbekir'in, hilâfet yıllarında Bizans İmparator'unu İslam'a davet etmek için gönderdiği iki elçi, Bizans Sarayı'nda gördükleri Peygamber resimlerini Medine'ye döndüklerinde bütün tafsilâtıyla Halîfe Ebûbekir'e anlatırlar. İşte bu hâdisenin teferruâtı:
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Yeni Sayfa 1

TermeHaber Sitesi

TermeHaber.Com Karikatür Servisi
Reklam   l  İletişim   l   Künye   l   Gizlilik İlkeleri  l   Günün Haberleri   l   NOSTALJİ   l   Forum   l   Başkana Mesaj  l   RSS