Flash
 
07 Subat 2012, Cumartesi
Seri İlan
Kategori: Cenaze İlanları
Program Arşivi

Gösterim: 522

Gösterim: 524
Terme Hava Durumu

SAMSUN

Şans Oyunları

 

Döviz Kurları
Altın Fiyatları

 




 
 
  Ana Sayfa        Magazin ve Televizyon
Bihter ile Behlül Şimdi Yandı
Bihter ile Behlül Şimdi Yandı
03 Mart 2010, Salı  00:03 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf "Dizilerdeki muhafazakâr aile yapımıza hem de değerler sistemimizin erozyona uğraması noktasında sıkıntı yaratan görüntülerle ilgili ´Ebeveyn izleme Kurulu´ oluşturulması konusunda değerlendirme yapmak üzere RTÜK Başkanımızla bir araya geleceğiz" dedi.

Kavaf, Bahçelievler iş Adamları Derneği (BiŞAD) iş Kadınları Komisyonu´nca düzenlenen ´Türkiye´de Kadın Girişimciliği´ konulu toplantının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Bir davetli dizilerdeki erotik sahnelerle ilgili bakanlığın yapacağı çalışmaları sorunca Kavaf, şöyle yanıt verdi:

"Dizilerdeki hem muhafazakâr aile yapımıza, hem de değerler sistemimizin erozyona uğraması noktasında sıkıntı yaratan görüntülerle ilgili olarak bir ´Ebeveyn izleme Kurulu´ oluşturulması konusunda değerlendirme yapmak üzere önümüzdeki günlerde RTÜK başkanımızla bir araya geleceğiz. Yazılı olarak da daha önce başvurduk. Böyle bir şey olabilir. Bir de daha önce bu önerimizi götürmüştük. Yine psikolog, sosyolog ve toplum bilimcilerden oluşan bir kurul olabilir. Bunlar bir kısım programları, film ve dizileri izlemek suretiyle buradaki bazı görüntülerin toplumun üzerinde nasıl etki yaratacağını konuşarak, tartışarak, fikir beyan ederek yayın politikası buna göre belirlenebilir. Bu konuda çalışmalarımız var."

Kavaf´a yöneltilen sorulardan biri de gençlerin evliliğe özendirilmesi için ´evlilik kredisi´ne yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağıydı.

Kavaf, "Bir arkadaşımız gençlerin evliliğe özendirilmesinde ekonomik zorluklar olması durumunda gençlerin desteklenmesi için evlilik fonu oluşturma konusunda bir taslak çalışması yapmış. Üzerinde çalışıyoruz. Gençlerin hayata böyle bir borç yükü ile başlaması onları bunaltabilir, ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Belki bunun aile tarafından küçük yaştan itibaren evlilikte kullanılmak üzere oluşturulacak bir fona yatırılacak çok küçük paralarla yapılması daha sağlıklı olabilir."

´Erken seks sebebi TV´

Devlet Bakanı Kavaf, geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı´na verdiği söyleşide, "Dünya Sağlık Örgütü´nün araştırmasına göre cinsellik yaşı 13´e kadar düştü" dedi. Kavaf dizilerdeki erotik sahnelerin cinselliği erken yaşlara çeken sebeplerden biri olduğunu söyledi, bu sahnelerin kendisini irite ettiğini açıkladı.

 

  (TelevizyonGazetesi.com)


Kaynak : http://www.haberler.com/bihter-le-behlul-simdi-yandi-haberi/
Bu haber 356 kez okunmuştur.
Son olarak Akasya Durağı dizisinde Şaziment karakterini canlandıran sevilen oyuncu Evin Esen, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
TRT Eurovision için öyle bir isim seçti ki herkesi şaşırttı...
 
Yeni Sayfa 1

 
         
 

 

 
         
     
         
     
         
 

 

 
 
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar

Üye Girişi

Röportaj
M. Yusuf Kandehlevî, Hayâ-tüs-Sahâbe isimli eserinin 4. cildinde çok ilginç bir hâdiseden bahsediyor. Hz. Ebûbekir'in, hilâfet yıllarında Bizans İmparator'unu İslam'a davet etmek için gönderdiği iki elçi, Bizans Sarayı'nda gördükleri Peygamber resimlerini Medine'ye döndüklerinde bütün tafsilâtıyla Halîfe Ebûbekir'e anlatırlar. İşte bu hâdisenin teferruâtı:
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Yeni Sayfa 1

TermeHaber Sitesi

TermeHaber.Com Karikatür Servisi
Reklam   l  İletişim   l   Künye   l   Gizlilik İlkeleri  l   Günün Haberleri   l   NOSTALJİ   l   Forum   l   Başkana Mesaj  l   RSS