Flash
 
22 Mayıs 2012, Salı
Seri İlan
Kategori: Cenaze İlanları
Program Arşivi

Gösterim: 842

Gösterim: 951
Terme Hava Durumu

SAMSUN

Şans Oyunları

 

Döviz Kurları
Altın Fiyatları

 




 
 
  Ana Sayfa        Eğitim
KPSS ve LYS Başvuruları
KPSS ve LYS Başvuru Süreleri 25 Mayıs 2010 tarihine kadar uzatıldı.
20 Mayıs 2010, Perşembe  05:03 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başvuru Sürelerinin Uzatılması

(20.05.2010)

 

2010 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), 2010 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) ve 2010 Dikey Geçiş Sınavı (DGS)’ye girecek olan adaylar bilgisayar sistemlerindeki tıkanıklık nedeniyle sınav ücreti yatırma ve başvuru işlemlerinde bazı zorluklarla karşılaşmaktadırlar. Bu nedenle 2010 KPSS-Lisans ve 2010 DGS sınavları başvuruları ve banka işlemleri 20 Mayıs 2010 Perşembe günü (bugün) saat 13.30’dan itibaren durdurulmuş olup bu işlemler 21 Mayıs 2010 Cuma günü saat 10.00’da yeniden başlatılacaktır. KPSS-Lisans ve DGS başvuru ve banka işlemleri için süre 25 Mayıs 2010 Salı günü saat 17.00’ye kadar uzatılmıştır.

2010 LYS için banka işlemleri ve başvuru süresi daha önceden ilan edildiği gibi        20 Mayıs 2010 Perşembe günü (bugün) saat 17.00’de sona erecektir. Ancak bankaya sınav ücretini yatıran adaylar, başvuru işlemini internet üzerinden (http://ais.osym.gov.tr ) bugün saat 23.59’a kadar yapabileceklerdir.

KPSS-Lisans ve DGS adaylarının ÖSYM Başvuru Merkezlerini ve internet başvuru sistemini 21 Mayıs 2010 saat 10.00’a kadar kullanmamaları ve ilgili bankalara ücret yatırmak için gitmemeleri önemle rica olunur.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI



Kaynak :
Bu haber 737 kez okunmuştur.
Çocuğum hangi yaşta okula başlayacak, hangi ders seçmeli hangisi zorunlu olacak?
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İlköğretim 8. sınıflara yönelik düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS) için 5-23 Mart tarihleri arasında başvuru yapılabileceğini açıkladı.
 
Yeni Sayfa 1
         
 

 

 
         
     
         
     
 

 

 

GAZİ, ŞEHİT ve MALÜL HABERLERİ

 

 
Haber  Blog Video Foto İlanlar

Üye Girişi

Röportaj
M. Yusuf Kandehlevî, Hayâ-tüs-Sahâbe isimli eserinin 4. cildinde çok ilginç bir hâdiseden bahsediyor. Hz. Ebûbekir'in, hilâfet yıllarında Bizans İmparator'unu İslam'a davet etmek için gönderdiği iki elçi, Bizans Sarayı'nda gördükleri Peygamber resimlerini Medine'ye döndüklerinde bütün tafsilâtıyla Halîfe Ebûbekir'e anlatırlar. İşte bu hâdisenin teferruâtı:
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Yeni Sayfa 1

TermeHaber Sitesi

TermeHaber.Com Karikatür Servisi
Reklam   l  İletişim   l   Künye   l   Gizlilik İlkeleri  l   Günün Haberleri   l   NOSTALJİ   l   Forum   l   Başkana Mesaj  l   RSS