Flash
 
22 Mayıs 2012, Salı
Seri İlan
Kategori: Cenaze İlanları
Program Arşivi

Gösterim: 843

Gösterim: 951
Terme Hava Durumu

SAMSUN

Şans Oyunları

 

Döviz Kurları
Altın Fiyatları

 




 
 
  Ana Sayfa        Terme Gündemi
Kaçırılan Kıza Ulaşılamıyor
Samsun'un Terme İlçesi Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Öğrencisi 13 Yaşındaki E.t., İddiaya Göre 12 Gün Önce Halasının Evinin Önünden Uyuşturucu Bağımlısı Murat D.(19) Tarafından Kaçırıldı. Baba Sezai Tombul, 12 Gündür Uyku Uyuyamadıklarını ve Kızlarının Hayatından Endişe Ettiklerini Söyledi.
30 Mayıs 2010, Pazar  00:37 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
 Samsun´un Terme ilçesi Yeni Mahalle İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki E.T., iddiaya göre 12 gün önce halasının evinin önünden uyuşturucu bağımlısı Murat D.(19) tarafından kaçırıldı. Baba Sezai Tombul, 12 gündür uyku uyuyamadıklarını ve kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Kızının bu çocukla arkadaşlık ettiğini daha sonradan öğrendiklerini belirten baba Tombul, 13 yaşındaki bir çocuğun evlendirilemeyeceğini, kızının her ne şartta olursa olsun kendilerine teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

Seyyar satıcılık yaptığını belirten Tombul, "Kızımın annesi yüzde 70 sakat. Eşimin ihtiyaçları ile de ben ilgileniyorum. Şimdi çocuğumun derdine düştüm. Yetkililerden yardım bekliyorum." dedi.

Kızının İstanbul´a kaçırıldığını tespit ettiklerini kaydeden Tombul, kızını gören ve duyanların insanlık namına polise haber vermesini istedi. (Cihan Haber Ajansı)


Kaynak : http://www.haberler.com/terme-de-12-gun-once-kacirilan-kiza-ulasilamiyor-2075699-haberi/
Bu haber 1137 kez okunmuştur.
Kocamanbaşı Çatıyanı Köyüne hayırsever esnaf tarafından, bekletilen cenazeler için soğutma sistemli tabut alındı.
Saski Genel Müdürlüğü Personeli Mehmet Uzun Son Yolculuğuna Uğurlandı
 
Yeni Sayfa 1
         
 

 

 
         
     
         
     
 

 

 

GAZİ, ŞEHİT ve MALÜL HABERLERİ

 

 
Haber  Blog Video Foto İlanlar

Üye Girişi

Röportaj
M. Yusuf Kandehlevî, Hayâ-tüs-Sahâbe isimli eserinin 4. cildinde çok ilginç bir hâdiseden bahsediyor. Hz. Ebûbekir'in, hilâfet yıllarında Bizans İmparator'unu İslam'a davet etmek için gönderdiği iki elçi, Bizans Sarayı'nda gördükleri Peygamber resimlerini Medine'ye döndüklerinde bütün tafsilâtıyla Halîfe Ebûbekir'e anlatırlar. İşte bu hâdisenin teferruâtı:
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Yeni Sayfa 1

TermeHaber Sitesi

TermeHaber.Com Karikatür Servisi
Reklam   l  İletişim   l   Künye   l   Gizlilik İlkeleri  l   Günün Haberleri   l   NOSTALJİ   l   Forum   l   Başkana Mesaj  l   RSS