4 Aydır Kayıp Kızını Arıyor
Samsun'da Kaybolan 17 Yaşındaki Lise Öğrencisi Genç Kız, Ailesinin ve Güvenlik Güçlerinin Tüm Aramalarına Rağmen 4 Aydır Bulunamadı. Kız Meslek Lisesi Son Sınıf Öğrencisi Olan 17 Yaşındaki Kübra Ak 4 Ay Önce, "Okula Gidiyorum' Diyerek Evden Ayrılmasının Ardından Kendisinden Bir Daha Haber Alınamıyor.
Samsun´da kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız, ailesinin ve güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen 4 aydır bulunamadı. Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Kübra Ak 4 ay önce, "Okula gidiyorum´ diyerek evden ayrılmasının ardından kendisinden bir daha haber alınamıyor. Kızını kaçırdığı iddia edilen şahsın amcasından kendisine telefon geldiğini belirten baba Ak, Samsun Adliyesi´ne gelerek savcılığa tekrar suç duyurusunda bulundu.

Kızının bulunması için adli mercilere başvuran baba Ömer Ak (44), "Kızım 3 gün okula gitti. Pelin ismindeki bir arkadaşı onu bir erkek şahısla tanıştırdı. Yaptığım araştırmalarda o çocuğun Erkan Y.(19) olduğunu öğrendim. Fakat yaptığımız görüşmede kızımın yanında olmadığını söyledi." dedi.

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba Ak, Kızını kaçıranın Erkan Y. olduğunu savunarak, "Amcası H.Y. beni telefonla arayarak, beni olaya karıştırma kızının yerini Erkan Y. ve babası biliyor. Ben de bunun üzerine bu şahıslar hakkında savcılığa tekrar suç duyurusunda bulundum. Ailece perişan durumdayız. Kızımın bulunması için yetkililer ve vatandaşlar bize yardım etsin." (CİHAN)

www.termehaber.com sitesinden 23 Mayıs 2012 Çarşamba tarihinde yazdırılmıştır.